STAND STRAMB SI JUDECAND DREPT DUPA VISINESCU, URMEAZA ILIESCU?

Alexandru Visinescu a fost condamnat la 20 de ani de puscarie. Pentru ca este un criminal. Nu o spun eu, ci instanta. Timp de cativa ani, el s-a ocupat cu torturarea, schingiuirea si uciderea unor oameni. O facea cu placere, asa cum unii uda gradina cu placere. Judecatoarea a considerat ca faptele lui Visinescu sunt ”mai mult decât simple acte de ucidere, ele constituind acte de exterminare”. Asadar, un ucigas sadic si meticulos.

Primea si o pensie pentru activitatea sa. 3200 de lei pe luna.

Pedeapsa e, in mod evident, simbolica. Pentru ca Visinescu nu va sta la inchisoare 20 de ani. Sunt aproape sigur ca va sta maxim doi, trei ani. Motivul e unul foarte simplu si e evident cand te uiti la cel condamnat.

Are 91 de ani… In scurt timp, il scapa Dumnezeu de pedeapsa…

Ma intreb, oare se asteapta ca si Ion Iliescu sa implineasca aceasta varsta pentru a fi judecat? Oare trebuie a treaca si in acest caz 50 de ani, pana sa spunem adevarul?

Oare tot comunisti am ramas?

P.S.- stiu ca sunt un naiv rautacios, insa, nici lui Visinescu nu as dori sa-i platesc mancarica in puscarie. Nu e o ironie a sortii, ca tocmai cel ce a ucis oameni prin infometare, sa beneficieze acum de masa, casa si tratament medical? Si cei ce platesc sa fie toti romanii, inclusiv cei pe care nu i-a putut ucide el atunci, si urmasii celor pe care a reusit sa-i omoare…

E inca un caz in care, daca as putea, as informa autoritatile ca nu doresc sa contribui cu nimic.

Preluare Marian Dumitru Citeste si alte materiale de același autor cu un simplu clik AICI: http://www.mariandumitru.ro/2016/02/10/dupa-visinescu-urmeaza-iliescu/

Comentarii

comentarii