Tanarul acuzat de viol, a fost reținut pentru 30 de zile, avocatul nu este de acord

Hergan Florin Găină, tânărul de 27 de ani, din Sichievița, acuzat că și-a șantajat fosta iubită, o adolescentă de 17 ani cu care a avut o relație doi ani, a primit reținere pentru 30 de zile și a fost dus în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin. Aceasta este hotărârea judecătorilor Tribunalului Caraș-Severin care au judecat propunerea Parchetului de arestare a celui care va trebui să răspundă pentru săvârșirea infracțiunilor de pornografie infantilă, șantaj și viol.

„Soluția Tribunalului este netemeinică, se putea lua o altă măsura preventivă, dar nu cea mai drastică. Am arătat în faţa instanţei că nu se impune luarea acestei măsuri extraordinare şi anume arestul preventiv, întrucât nu sunt suspiciuni rezonabile la infracţiunea de viol, celelelate două fiind recunoscute de către clientul meu. Consider că în această fază procesuală se putea lua altă măsură preventivă şi anume: control judiciar sau arest la domiciliu. Vom ataca Încheierea cu contestație la Curtea de Apel, în termenul de 48 de ore prevăzut de lege“, a spus Cosmin Bolosin, avocatul lui Florin Hergan Găină.

Florin Găină a acostat-o luni dimineața pe fosta sa iubită în timp ce aceasta mergea la școală. Fata este elevă în clasa a XI a. Găină a amenințat-o și a forțat-o pe fată să intre în autoturismul său, moment în care au intervenit ofițerii DIICOT.

Comentarii

comentarii

One thought on “Tanarul acuzat de viol, a fost reținut pentru 30 de zile, avocatul nu este de acord

  1. cu ce a violat-o ca a stat timp de doi ani de buna voie?nu mai comentati daca nu stiti cum s-au petrecut lucrurile

Comments are closed.