ACCIDENT RUTIER SOLDAT CU 4 PERSOANE RĂNITE GRAV

La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 10.00, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea gravă a 4 persoane pe raza localității Cornea. În urma impactului, toate cele patru persoane aflate în autovehicule au rămas încarcerate şi au necesitat asistenţă medicală. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al Judeţului Caraş-Severin a intervenit cu o autospeciala pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD din dotarea Detaşamentului de Pompieri Caransebeş şi o autospeciala de la Punctul de Lucru Băile Herculane.
Având în vedere starea gravă a victimelor, la faţa locului s-au deplasat şi trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi s-a solicitat şi un elicopter SMURD pentru una dintre persoanele implicate în accident.
accid
Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un șofer în vârstă de 26 de ani, din Mehedinți, a condus o autoutilitară din direcția Băile Herculane spre Caransebeș, iar la km 404 +800 m, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu o altă autoutilitară înmatriculată în Bulgaria, care circula din sens opus.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorilor auto și a altor 2 persoane, pasagere în cele 2 autoutilitare.

Conducătorul auto de 26 de ani a fost transportat la spitalul din Timișoara cu un elicopter SMURD, conducătorul autoutilitarei înmatriculate în Bulgaria a fost transportat la spitalul din Caransebeș, iar cei doi pasageri, la spitalul din Drobeta Turnu Severin. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii