Evolutie foarte buna a barbatului de 26 de ani bolnav de coronavirus din Resita

Evolutie foarte buna a barbatului de 26 de ani . Prefectul Judeţului Caraş-Severin, Cristian Gâfu, în calitate de preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a dispus activarea parţială a Centrului Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei la sediul ISU „Semenic“ – Caraş-Severin. Totodată, pentru persoanele aflate în carantină sau în izolare la domiciliu a fost pus la dispoziţie numărul de telefon 0255-211 213(număr cu tarif normal, apelabil din orice reţea).
La acest număr persoanele vizate pot face sesizări legate de starea medicală sau altte urgenţe.

Pentru o mai bună eficientizare a acţiunilor de prevenire a răspândirii COVID-19, începând cu data de 13.03.2020, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Caraş-Severin împreună cu Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Caraş-Severin acordă sprijin Direcţiei de Sănătate Publică Caraş-Severin pentru verificarea unităţilor de alimentaţie publică care furnizează şi asigură hrănirea persoanelor aflate în carantină. Angajaţii celor două instituţii sus menţionate au început deja acţiunile de verificare.

Bolnavul de coronavirus din Reşita are o evoluţie bună

În legătură cu singurul caz de coronavirus din Caras Severin, bărbatul de 27 de ani din magazinul mare , DSP C-S a primit un rezultat negativ azi, dar i se recoltează mâine din nou exsudat şi dacă sunt negative, va fi externat, cu încă 14 zile concediu medical şi autoizolare.


Evolutie foarte buna a barbatului de 26 de ani. În ziua 10 şi 12 de la externare, trebuie trimise probe de materii fecale pt analiza. Dacă sunt negative şi acelea, are voie în comunitate

Comentarii

comentarii