Accident cu adevărate scene de cascadorie la Băutar pe DN58 VIDEO

Accident cu adevărate scene de cascadorie la Băutar pe DN58. Accident super spectaculos într-un …șanț la Băuţar din cauza vitezei, ploii, carosabilului ud şi lipsei de experienţă – şofat prost pe drum drept. Intervenţie de urgenţă a Detașamentului de Pompieri Caransebeş, la un accident rutier produs pe DN 68 în localitatea Băuțarul de Jos, unde un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Mai exact, de pe o porțiune de drum perfect drept, autoturismul în care se aflau șoferul și un pasager, a luat-o pe marginea șanțului, s-a răsturnat cu roțile în sus în timp ce aluneca cu viteză prin șanț și ca această scenă de cascadorie să fie completă, mașina s-a tamponat de un pod. Tot cu roțile în sus.


Cei doi ocupanți ai mașinii, au ieșit singuri din mașină, La fața locului au sosit pompierii militari care au acționat cu două echipaje: o autospecială de stingere şi o autospecială SMURD.

În urma accidentului, au rezultat două victime, neîncarcerate, care prezentau răni uşoare. La început, cei doi au refuzat să meargă la spital, dar ulterior, după ce li s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, acestea au fost transportate la spitalul din Oţelul Roşu, de către un echipaj SAJ pentru mai multe investigații medicale.

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident cu adevărate scene de cascadorie la Băutar pe DN58 VIDEO

  1. cum drum drept, ca se si vede in poza din articol ca a fost fix dupa o curba periculoasa.

Comments are closed.