Dar din Dar se face Rai – Acțiune caritabilă cu copii pentru copii VIDEO

În perioada 06-08 Martie 2022, Asociația Medicală „Sfinții Cosma și Damian” – Centrul de Zi „Copiii Lui Isus” din Reșița, a organizat a IV- a ediție a acțiunii caritabile „Dar din Dar se face Rai”. Anul acesta, menirea acestei inițiative a fost aceea de a sprijini copiii refugiați din Ucraina.
În data de 06 Martie 2022, întâlnirea copiilor cu enoriașii a avut loc la Biserica romano-catolică „Maria Zăpezii” din Reșița, iar în data de 08 Martie 2022, aceasta s-a desfășurat la Biserica romano-catolică „Preasfânta Treime”. Menționăm că această acțiune a fost posibilă datorită implicării importante a copiilor din cadrul centrului de zi. Ei au confecționat diferite obiecte realizate manual având ca tematică ziua de 8 Martie și sosirea primăverii: tablouri cu flori, coșulețe cu flori, si felicitări, borcănașe cu dulciuri personalizate.


Coordonatorii care s-au implicat impreună cu copiiii la această acțiune sunt:
Nicoleta-Miriana Lațchici – asistent social
Oana-Lavinia FILIP – asistent social
Claudia-Petronela BOJESCU – asistent social;
Tvetco REBEGILĂ – pedagog social;
Valerica REBEGILĂ – voluntar.

Copiii din cadrul Centrului de Zi au cântat și un cântec religios, a cărui mesaj a fost îndemnul la pace. Acest cântec se numește „Vino Doamne-ntre noi. Speră mereu”.
Multe mulțumiri preoților romano-catolici: domnul părinte decan Veniamin PĂLIE și domnul părinte paroh Atilla PUSKÁS pentru sprijinul acordat. De asemenea mulțumim și tinerilor care s-au implicat în această acțiune: Erika DOMOKOS și Mihaela VOLOVACI, profesor Mihály CRISTEA, student Patrick PAULESCU.

Bojescu Claudia – asistent social în cadrul Asociației Medicale „Sfinții Cosma și Damian” – Centrul de Zi „Copiii Lui Isus” din Reșița.

Comentarii

comentarii

One thought on “Dar din Dar se face Rai – Acțiune caritabilă cu copii pentru copii VIDEO

Comments are closed.