Doamnelor – 12 lucruri pe care trebuie să le știți despre cămășile de damă

O cămașă cu nasturi este un element indispensabil în orice dulap, indiferent de stilul purtătoarei. În timp ce o cămașă cu nasturi, precum un oxford sau o bluză mătăsoasă, poate părea de bază, este de fapt unul dintre cele mai versatile articole din dulapul dvs., deoarece poate fi purtată în atât de multe feluri.

Puteți purta cămăși de damă la birou sau pentru a ieși cu prietenii, o puteți folosi pentru a completa look-ul de la prima întâlnire, o puteți încerca ca un coverup de plajă sau o puteți arunca pe dvs. pentru un stil fără efort în timp ce umblați prin oraș. Posibilitățile sunt infinite.

Cu toate acestea, toată această varietate de cămăși de damă poate fi un pic intimidantă. Cineva ne spunea recent că nu poartă cămăși de damă cu nasturi, nici măcar nu știe cum să le poarte. Așa că, iată cele mai imporante lucruri pe care trebuie să le știți despre purtarea cămășilor cu nasturi.

1. Dacă doriți să obțineți un aspect de bumbac, optați pentru cele care nu trebuie călcate. Există cămăși de damă cu nasturi uimitoare cu imprimeuri interesante și o potrivire minunată, care nu au nevoie de un fier de călcat.

2. Gulere și sacouri: gulerele trebuie să rămână în interiorul sacoului, nu desfăcute în exterior.

3. Dacă aveți o cămașă albă, încercați să nu o puneți în uscător pentru a evita îngălbenirea. De fapt, din experiența noastră, cămășile care nu au nevoie de un fier de călcat arată cel mai bine atunci când sunt atârnate la uscat. (Trageți-le puțin, puțin, când sunt ude și le agățați pe umeraș – se pare că întotdeauna ajută țesătura să își dea seama unde să meargă).

4. Dacă aveți o cămașă cu manșete franțuzești, nu vă deranjați cu acei nasturi mici pe care îi puteți cumpăra online – vă pierdeți banii și timpul, pentru că durează o veșnicie să îi puneți. În schimb, faceți o investiție într-o pereche bună de butoni de manșetă.

5. Silueta: dacă purtați o cămașă mulată cu nasturi, puteți experimenta cum arată descheiată. Cheia este că nu poate fi prea lungă – trebuie să ajungă la jumătatea șoldului și, indiferent de situație, nu trebuie să fie mai lungă decât sacoul de costum. Cămășile mătăsoase și unele bluze elegante de damă trebuie să fie întotdeauna băgate în pantaloni.

6. Dacă doriți un aspect foarte curat, cu cămașa băgată în pantaloni, există unele magazine care fac cămăși de damă cu nasturi asemănătoare cu un body.

7. Idee de stil unic: purtați o cămașă cu mânecă scurtă cu nasturi sub o vestă sau chiar un pulover.

8. Idee de stil unic, partea a doua: purtați un top sub cămașa cu nasturi, băgați cămașa înăuntru și încheieți-o doar până la jumătate, astfel încât oamenii să poată vedea topul de dedesubt.

9. Spațiile dintre nasturi: dacă cămașa dvs. se desparte între nasturi, acest lucru poate însemna câteva lucruri. A) Aveți nevoie de o mărime mai mare și ar trebui să o duceți la un croitor pentru ca aceasta să vi se potrivească așa cum vă doriți. B) Trebuie să purtați un top pe dedesubt, astfel încât, atunci când vă întoarceți într-o parte, oamenii să nu vă vadă sutienul. C) Puteți experimenta cu o soluție de prindere pentru a-l împiedica să se desprindă – noi am constatat că un top este pur și simplu mai ușor.

10. Sub o cămașă albă ușor transparentă: purtați un sutien care să se potrivească cu nuanța pielii și o bustieră albă, indiferent cât de convinsă sunteți că nimeni nu poate vedea prin ea. 11. Legați-o: probabil că cel mai simplu mod de a stiliza o cămașă cu nasturi este să o lăsați descheiată și să o legați într-un crop top. O puteți asorta cu o fustă de mătase, blugi cu talie înaltă sau peste rochia dvs. preferată. În general, este o ținută rapidă pentru planuri de ultim moment.

12. Supradimensionați și accesorizați: o cămașă cu nasturi este o piesă de bază destul de simplă, ceea ce înseamnă că puteți fi îndrăzneață cu accesoriile. Luați o cămașă cu nasturi supradimensionată și asortați-o cu niște ochelari de soare eleganți și o geantă îndrăzneață pentru un strop de culoare.

Comentarii

comentarii