7 idei de ținute la modă pentru adolescente

Anii adolescenței pot fi o etapă confuză, mai ales când vine vorba de idei de modă pentru adolescenți și de alegerea stilului individual. În loc să încerci să te integrezi mereu în grupul de colegi, așa cum fac majoritatea adolescenților, este vorba și de a fi un individ și de a-ți lăsa propria amprentă.

Dacă aveți o adolescentă acasă, probabil că ați văzut-o deja agitându-se cu privire la ce să poarte în afară de hanorace de fete și cum să își stilizeze look-ul. În calitate de mamă, iată șansa ta de a-ți ajuta fiica cu câteva stiluri de modă interesante și foarte cool, care fac furori în acest moment.

Iată o listă de idei de modă pentru adolescente care o vor lăsa pe fiica ta să își găsească propriul stil și să se simtă confortabil cu el:

1. Straturi colorate:

Stratificarea este o tendință vestimentară care este mereu în vogă și merge perfect pentru toate grupele de vârstă. Ajută-ți adolescenta să își încerce toate hainele colorate deodată, fără ca acestea să pară prea mult.

Cere-i adolescentei să poarte o vestă colorată și să o aranjeze cu o cămașă sau hanorace de fete colorate în partea de sus. Las-o să o poarte cu blugi simpli și adidași și o geantă colorată.

Asortarea accesoriilor sau a hainelor colorate cu nuanțe neutre va ajuta la adăugarea de farmec la aspectul general.

2. Crop top simplu cu dungi:

Crop topurile au revenit în forță și o mulțime de adolescente, dar și adulți le poartă tot timpul. Adolescenta ta poate purta un top drăguț cu dungi în tonuri neutre, cum ar fi unul cu dungi albe și negre, și îl poate asorta cu o pereche simplă de blugi.

Pentru ca accentul să fie pus pe top, cere-i să mențină accesoriile sau machiajul la un nivel minim.

3. Asortarea culorilor de iarnă:

Adolescenta ta poate folosi câteva culori vibrante în garderoba de iarnă pentru a se asigura că aspectul este structurat, dar vibrant. Cere-i să asocieze oricare două articole din ținuta ei într-o culoare la alegere, cum ar fi o șapcă cu o eșarfă de lână de culoare vișinie.

Asigură-te că păstrează restul ținutei în tonuri neutre sau deschise, astfel încât accentul să rămână pe cele coordonate în culori. Un tricou sau o hanorace de fete albe simple cu o pereche de blugi de bază va merge de minune. Acesta este unul dintre cele mai bune sfaturi de modă pentru fete adolescente.

Studiile au arătat că femeile se simt mai fericite atunci când poartă haine în culori vii, mai bine ajustate și care le pun în valoare silueta.

4. Vesta de bază:

Vesta este un accesoriu vestimentar care ar trebui să fie un must-have în garderoba adolescentei tale.

O vestă în nuanța de alb o va ajuta întotdeauna să-și coordoneze celelalte haine în jurul ei.

Lasă-ți adolescenta să încerce o vestă albă cu o pereche de blugi albaștri și adidași sau ghete de fete. De asemenea, ea poate folosi o serie de accesorii pe mână pentru a crea efectul de stratificare.

Cea mai bună parte a acestui look este că adolescenta poate oricând să adauge un alt strat deasupra, folosind o eșarfă, o cămașă, un tricou sau chiar hanorace de fete.

5. Jachetă clasică din denim albastru:

Asigură-te că adolescenta ta are în garderobă o jachetă clasică din denim în nuanța albastră, deoarece este un accesoriu vestimentar pe care toată lumea ar trebui să îl dețină.

Ea poate opta fie pentru o jachetă mai mulată, fie pentru una care este puțin cam mare pentru mărimea ei, deoarece ambele vor arăta foarte bine atunci când sunt asociate cu alte haine.

Adolescenta poate purta jacheta peste o rochie, peste o fustă și un top obișnuit, peste o combinație de vesta și blugi, peste o ținută formală sau chiar ca o jachetă cu nasturi cu o pereche de blugi negri.

6. Pantaloni scurți și ciorapi:

Adolescenții adoră să poarte pantaloni scurți, iar acesta este un articol vestimentar pe care fiica ta îl poate folosi întotdeauna pentru a face o declarație de stil uimitoare.

Ajută-ți adolescenta să îmbrace o pereche simplă de pantaloni scurți albaștri din denim purtând un ciorap cu plasă pe dedesubt. Îi poate asorta cu un top alb și o pereche de adidași.

Pentru a conferi întregului look un plus de eleganță, cere-i să adauge o șapcă și niște pantofi.

7. O pereche de ochelari:

Ramele mari și voluminoase de ochelari au revenit pentru a face o declarație de stil majoră, atât pentru adolescenți, cât și pentru adulți.

Cea mai bună parte a folosirii ochelarilor ca accesoriu de modă este că adolescenta ta poate alege tipul de look pe care vrea să îl creeze. Îți poți ajuta adolescenta să aleagă o pereche de ochelari care fie au aceeași culoare, fie au mai multe nuanțe vibrante.

Comentarii

comentarii