VIDEO FOTO Reșița, împânzită cu afișe electorale la o lună de la alegeri

5 ian  (3)Deşi campania electorală şi alegerile s-au încheiat cu mai bine de o lună în urmă, Reşiţa a rămas împânzită cu afişe electorale.

În ultimele zile ale campaniei electorale, Reşiţa a fost împânzită cu afişe de campanie electorală. Fie că sunt simple afişe sau bannere de ele, n-au scăpat nici Centrul Vechi, nici Centrul Nou al oraşului.
Afişele sunt prezente încă la o aproape o lună de la alegeri, în pofida faptului că legea îi obligă pe cei care le-au pus să le dea şi jos. Ba mai mult, Primăria Reşiţa a emis un prim set de somaţii şi a aplicat amenzi formaţiunilor electorale, dar se pare fără rezultat.
În continuare, de pe stâlpi şi diferite locuri din oraş, feţe zâmbitoare de politicieni îţi zâmbesc ca în revistele de modă iar promisiunile curg gârlă. Unde mai pui că de pe un bloc, chiar la intrarea în oraş dinspre Timişoara, un afiş de cel puţin 20 de metri, te îndeamnă să spui ,,Da” şi să fi de acord cu reducerea numărului parlamentarilor. Ce s-a propus şi mai ales, ce a ieşit, ştim cu toţii, dovadă că bannerul de aproximativ 300 de metri pătraţi, este tot acolo.
Administraţia publică locală a mai emis o serie de somaţii celor ce le aparţin afişele electorale iar în cazul în care acestea nu vor fi îndepărtate, în cel ia scurt timp, formaţiunile politice vor fi amendate cu sume considerabile pentru fiecare afiş electoral în parte.

Comentarii

comentarii