Directorul VeloCity Reşiţa: „Sunteţi reprezentantul sindical al acestor oameni?“

mihailaDespre VeloCity Reşiţa, ziarul ARGUMENT a scris ori de câte ori a fost nevoie. Am făcut-o fără a cere un leu reclamă pentru aşa ceva, deşi am fi fost îndreptăţiţi să o facem în contextul în care astăzi doar publicitatea ţine în picioare o publicaţie, un post de radio sau o televiziune. Nu am procedat aşa, pe considerentul că inţiativele valoroase, mai ales cele care înfiinţează locuri de muncă, trebuie cunoscute.

Astăzi, însă, constatăm că la VeloCity lucrurile nu mai par să stea la fel ca în urmă cu doi sau trei ani. Angajaţii câştigă umilitor de puţin, iar conducerea companiei, aceeaşi care invita presa să imortalizeze momentul inaugurării şi cel al producţiei-record de asamblări de biciclete, nu mai este la fel de „drăguţă“ şi de receptivă la întrebările ziariştilor. Ca să vedeţi cât de mult s-a schimbat aceasta, la o întrebare a noastră privind condiţiile de muncă şi salariile angajaţilor, Marius Mihăilă, conducătorul companiei, ne-a răspuns pe un ton deloc protocolar: „Dumneavoastră sunteţi cumva reprezentantul sindical al acestor oameni?“. Sincer, nu mă aşteptam la un astfel de răspuns. Marius Mihăilă nu este un oarecare în această companie, ci ditamai „administratorul şi directorul executiv“, aşa cum se prezintă într-un clip publicitar postat de vreo doi ani pe internet, adevărat că angajaţilor li se taie orele deoarece nu-şi fac norma zilnică ori dacă se adevereşte că salariile nete ale acestora se învârt în jurul sumei de 500 de lei. Unii vorbesc de venituri chiar mai mici, iar din cauza orelor tăiate, nu primesc nici tichetele valorice de masă.

În locul unui răspunsul simplu, Marius Mihăilă ne-a întrebat dacă suntem sau nu lideri de sindicat, iar într-un final, ne-a îndrumat spre nu ştiu ce birou de relaţii cu mass-media, singurul în măsură să ofere comunicate de presă. Dacă aşa se poartă cu presa un administrator şi director executiv, nu ar fi de mirare să se confirme ce se tot vorbeşte pe la colţuri.

Spotul publicitar de pe internet, în care Marius Mihăilă consideră că angajaţii de acolo sunt cea mai importantă reuşită a companiei, este însoţit de trei comentarii ale celor care lucrează la VeloCity, şi care consideră că „sclavia şi umilinţa“ sunt la ele acasă în interiorul companiei reşiţene…
Victor Nafiru
preluare integrala argument-cs.ro


aici aveti si clipul de pe internet- comentariile de rigoare au fost transcrise.

gunic23 Acum 1 lună

Ce frumos arata totul din exterior!! Pe cand, sclavia si umilinta e la ea acasa in interiorul velocity-ului… Conducerea jalnica, nu-i intereseaza angajatii…cum de altfel la mai toate firmele care exista in Romania…dar ce se intampla la velocity e jalnic…strigator la cer… dar tot noi, oamenii de rand suntem vinovati, vinovati ca acceptam, insa nefiind alte locuri de munca mai decente, trebuie sa inghiti in sec si sa accepti conditiile oferite… Eu mi-am bagat … in ei imediat!!!

butky09 Acum 4 (de) luni

Da bagi ca sclavu si iti da salar de nimic mizerile astea de oameni . 500 lei sa traiasca domnu Marius care trece pe langa salariati si nici macar nu da mana . BASATULE !!!!

Răspundeţi ·

Florin Snoopy Acum 7 (de) luni

da marius , voi va umpleti buzunarele in fiecare zi si omu care munceste acolo trage de rupe si trage pe nimic , 500 lei nu e un salariu cu care sa poti traii 30 zile , pacat de cei care sunt acolo , daca ar fi alte locuri de munca mai bine platite , nu ar mai sta acolo !

Răspundeţi ·

Comentarii

comentarii

6 thoughts on “Directorul VeloCity Reşiţa: „Sunteţi reprezentantul sindical al acestor oameni?“

  1. situatia nu e chir asa de rea firma plateste,salarile sunt ca si la alti dor ca managementul e prost si domnul mihaila saracutul e paznic la hoti nu stie ce se intampla si de mafia interna care este in fabrica.dar nivelul de prostie si de incultura este sefi fara stdii lingaii popincuristi totul se face pe spaga de la supervizor pana la inginer cei seriosi intr-un fel sunt alungati

  2. DAR CE ASTEA SUNT FIRME ÎN REŞIŢA?STĂPÂNI DE SCLAVI ŞI CUIBURI DE DIAVOLI

  3. ba situatia e naspa,in primul rand o mare parte din angajati nu au luat nici macar testul psiho,se injura in hala se vorbeste urat ca asta e materealul,in plus asa zisi supervezori sunt niste prosti si inculti care nu au nici macar liceul,nu se merge pe coompetenta ci pe altceva

  4. Marius Mihaila are tupeu ca doar este Director la Fabrica de Rachete nu de triciclete !

  5. cine va pune sa fiti sclavi pe 500 lei cand la nici 100 km distanta sunt firme care dau salarii mai mult decat decente? sunteti batuti in cuie in resita?

Comments are closed.