Accidente pe vreme frumoasă și cu motocicliști fără permise de conducere

DSC02904Motociclist accidentat
Vremea frumoasă de sâmbătă – o adevărată zi de vară decât de toamnă târzie, a scos motocicliștii și bicicliștii din case. Numai că, din păcate, unii au intrat pe drumurile publice fără a respecta cea mai elementară cerință, dar și cea mai importantă: aceea de a avea permis de conducere. Iar lipsa permisului spune clar că acel conducător de vehicul, nu este pregătit suficient pentru a ieși pe drumurile publice fiindcă în loc de destinație, poate ajunge altundeva sau și mai rău, pun în pericol viața celor ce circula regulamentar pe drumurile publice.
În seara zilei de 9 noiembrie, poliţiştii au intervenit la un accident produs pe DC 75 între localităţile Clocotici şi Caraşova în care a fost implicat un motociclist.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat cu ocazia cercetărilor că în timp ce V.GHEORGHE, în vârstă de 20 ani, fără a poseda permis de conducere, se afla la ghidonul unei motociclete neînmatriculate, a pierdut controlul vehiculului într-o curbă şi a intrat în coliziune cu un panou de informare din afara părţii carosabile.
Tânărul a fost rănit grav în urma accidentului şi a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, iar ulterior la Timişoara.
Conducătorul motocicletei nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest dar i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Din primele verificări se pare că tânărul nu purta nici casca de protecţie în momentul producerii accidentului.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală în cadrul căruia poliţiştii continuă investigaţiile.

Cu motociclul fără permis

În cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere desfăşurată de poliţişti în seara zilei de 9 noiembrie a.c., pe strada Căminelor din municipiul Reşiţa a fost oprit pentru control un motociclu.
Cu ocazia verificărilor s-a constatat că vehiculul era condus de către D.ADRIAN, în vârstă de 16 ani, fără a poseda permis de conducere.
Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Comentarii

comentarii