VIDEO Foc de noapte la o stână din Ezeriș

Flăcările unui puternic incendiu au fost văzute astă noapte de locuitorii din Ezeriș. Oamenii au văzut cerul roșu și fum deasupra stânei lui Ion Stefoni, viceprimarul comunei.
În câteva minute, spre locul incendiului au pornit membrii de la SVSU din Ezeriș. Fiindcă la stână sunt depozitate câteva zeci de tone de fân și nutreț pentru animale, în același timp s-a solicitat ajutor de la Pompierii militari de la ISU Semenic.

[youtube id=” fc-voTuxY9g „]

La fața locului au sosit două echipaje de pompieri militari care au intrat imediat în acțiune. Focul cuprinsese o parte din furaje și o locuință tip vagon. Din fericire, intervenția sătenilor și mai ales a pompierilor militari, a făcut ca focul să nu se extindă la clăile de fân și magazia de nutreț aflate la nici 20 de metri de foc. Flăcările au fost așa de violente încât au distrus în întregime locuința – vagon. Din fericire, nu sunt victime.

Pompierii vor stabili cauzele care au dus la producerea incendiului după care se vor pronunța. Sătenii spun că – fie ciobanul a lăsat vreo țigare aprinsă sau nu a folosit soba de încălzit cum trebuie, fie focul a fost pus intenționat.

Comentarii

comentarii