Accident mortal la Bucoșnița – evenimente rutiere in C-S

S-a răsturnat cu tractorul si a murit strivit

În cursul zilei de 07.07.2015 Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 47 ani s-a răsturnat cu tractorul în timp ce se afla pe câmp, în satul Vălişoara, Comuna Bucoşniţa.
În urma efectuării cercetării la faţa locului, s-a stabilit faptul că în timp ce victima conducea tractorul pentru care poseda permis de conducere, pe un drum agrigol, a derapat şi încercând să se redreseze, vehiculul s-a răsturnat.
Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipiului Caransebeş unde, la interval de câteva ore, a decedat.
În cauză, poliţiştii au deschis o anchetă, urmând a se efectua necropsia cadavrului în vederea stabilirii cauzelor decesului.

Sub influenţa alcoolului

În cursul zilei de 07.07.2015, fiind desfăşurate activităţi de supraveghere a traficului rutier pe DN 6, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe raza localităţii Armenis.
Din verificări, s-a constatat faptul că la volanul autovehicului se afla M.M., în vârstă de 24 ani iar în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest rezultatul a fost pozitiv.
Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Caransebeş unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea sub influenţa alcoolului.


Fetiţă accidentată
În cursul zilei de 07.07.2015, în timp ce B.M., în vârstă de 32 ani, se deplasa cu autoturismul pe str. Republicii din Oţelu Roşu a acroşat cu oglinda dreaptă a autovehiculului o fetiţă în vârstă de 10 ani care a traversat strada neregulamentar, în afara trecerii de pietoni.
Minora a fost transportată la Spitalul Oraşului Oţelu Roşu în vederea acordării de îngrijiri medicale, ocazie cu care s-a stabilit faptul că minora nu prezintă vătămări.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Accident rutier
În data de 07.07.2015 poliţiştii au intervenit la un accident rutier care a avut loc pe raza localităţii Gărâna şi care s-a soldat cu rănirea gravă a unei persoane.
Cu ocazia cercetării la faţa locului, s-a stabilit faptul că în timp ce P.M., în vârstă de 42 ani, se deplasa cu ATV-ul din direcţia Trei Ape către popas Prislop şi aflându-se în stare avansată de ebrietate, a pierdut controlul vehiculului şi a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla parcat în afara părţii carosabile.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a bărbatului care conducea ATV-ul, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa.
Din verificări, s-a constat faptul că ATV-ul nu figurează înmatriculat în circulaţie iar victima accidentului nu posedă permis de conducere.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea sub influenţa alcoolului.

Comentarii

comentarii