Un tânăr a avariat cinci mașini la Reșița

Cum poți face varză, praf sau avaria 5 mașini, dintre care patru aflate regulamentar, în parcare?
Simplu de tot: dai o mașină nemțească și de putere, pe mâna unui tânăr de 19 ani și cu carnet de conducere de două luni. Și-i dai drumul prin oraș. Ca să nu mai lungim atât povestea, trebuie să vă spunem că un tânăr în vârstă de 19 ani, posesor al carnetului de conducere de vreo două luni, a lovit cu mașina pe care o șofa pe Aleea Calea Caransebeșului, patru autoturisme parcate regulamentar în fața blocului.

[youtube id=”-P6gcU4j2hw”]

Din spusele martorilor, se parte că tânărul venea cu viteză dinspre DN58 – Calea Caransebeșului, spre Strada Făgărașului. Din ce motiv, din ce cauză, numai el știe, tânărul a pierdut controlul volanului și ,,a luat la rând” cele patru autoturisme. Mașina lui – un Volkswagen și un Opel Astra din parcare – au scăpat destul de ușor, în schimb, două Ford-uri și un Logan, au fost grav avariate.

Tânărul nu a oprit mașina la locul accidentului, ci, undeva la vreo 100 de metri, dar s-a întors pe jos la locul nenorocirii după care, i-a căutat pe proprietarii mașinilor avariate asumându-și accidentul și urmările lui – fiindcă se pare că va avea ceva de plătit, nu glumă.

Locuitorii din zonă spun că de fapt, acolo, pe acel tronson al aleii, este sens unic de mers, dinspre Făgărașului spre DN58, exact invers decât se deplasa tânărul nostru. Repetăm, este o informație pe surse, poate fi altfel, în ori ce caz, poliția va stabili gradul de vinovăție și de ce se face vinovat tânărul.
Din fericire, în urma accidentului, nimeni nu a fost rănit. În schimb tânărul a fost grav lovit, la portofel. Dar cum se întâmplă mai mereu la această vârstă: ,,ca la 20 de ani, fără griji și fără bani” – paguba o vor plăti tati și mami. Măcar el va rămâne cu lecția.

 

Comentarii

comentarii

6 comentarii la „Un tânăr a avariat cinci mașini la Reșița

 • 29 aprilie 2015 la 20:33
  Permalink

  Beiii asta a.m. – pai oamenii au spus frumos in ziar ,,mami si tati” ! Ce vroiai sa spună : babacii, ai batrani, tac”su si masa, finantatorii ? hai sa fim seriosi si sa mancam seminte nu ..prajitura turceasca, da? Chiar, cine-i frate asta de se agitara pupezele asa de rau? Mai bine taceau din gura si trecea treaba pe sustache, dar acu, se vazura oarecum rezolvati si hai sa atace si ei. Ce va macina de fapt, ca s-a aflat de kkt-ul facut de ala micu? Frateee, nu da cu batul in kk ca starnesti ce nu crezi. Cand ai din ala maro pe pantaloni, taci si fa pasul mic si iute, sa nu te simta nimeni, nu-ti pune poalele in cap. Iaca, ati atras atentia asupra voastra si acum oamnii vor sa afle cine-i eroul :))))  fraieri sunt astia de la ziar de nu-i dau numele. Asta vreti – asta sa aveti.L  

 • 29 aprilie 2015 la 20:24
  Permalink

  Am mai auzit una, ia auzi aici ,,Putea pleca de la locul accidentului linistit, putea sa nu se ofere sa faca ce trebuie, dar nu! A dovedit ca „mami si tati”, cum i-ati numit voi, l-au crescut cum trebuie.” Este clar. Cine stie ce goanga or fi parintii de si-ar putea permite ,copilul,, major asa ceva. Cum dreaq sa faci asa accident si sa pleci de acolo, sau sa nu te mai intorci?!  Al nabii chestie, inhata DNA-ul la ei pe capete si astia tot nu se invata minte. Chiar, cine-i juniorul cu talpa lata de a calcat asa rau masina aia ? Se ascunde acest lucru? Vrem sa aflam si noi daca la Resita mai exista legi si lege. Sau si le face fiecare cum vrea? In functie – de functie ? Sorin UK 

 • 29 aprilie 2015 la 20:19
  Permalink

  Mama si ce stire buna este, pfoaii, e super. Ce-ai fi vrut mai ,,a.m,, sa ne apucam sa-l luam in brate pe tanarul care a gresit aiurea. De ce a bagat piciorul in acceleratie asa de tare? Daca nu avea viteza acolo, intre blocuri, cu circualtie pietonala in parcare, nu lovea 4 masini in asa hal, clar? Eventual o atingea pe a lui si inca una, dar nu 4 frate. Ba jurnalismul contemporan isi face datoria. Pacat ca nu dau baietii de la ziar si numele ,,puisorului”. Cine stie de beizadea sau ,,copilu,, lu tata sau a lu mama, o fi? Lucra tac-su cumva la politie sau la sefii ai mari? Sunt foarte curios de asta, cine-i vitezomanu Gica asta ? Ionut  

 • 29 aprilie 2015 la 20:16
  Permalink

  Mai nesimire decat arati d-ta in acest comentariu partinitor, doamna Nesimtire – fiindca asa semnezi, nu cred ca ar mai putea fi. Domnii de la ziar, sunt cu bun simt vad ca, si nu te baga in seama. Pai ce viteza avea juniorul de a luat la rand 4 masini?  Ce ai vrea, sa-l laudam ca a zapacit doar 4 plus a lui – 5 masini? Hai sa mai punem si vreo un copil ce se putea juca in parcare – fiindcă locuri de joaca nu mai exista- au fost ocupate de parcari. Ma mir ca mai ai tupeu sa comentazi. Ti-e ruda , nepot , sau fiu? Deci, cine sunt victimele? Junioru de la volan, sau proprietarii masinilor praf? Oricum, proprietarii va vor da in judecata sa-si scoata paguba, ma gandesc. Asa ca nu mai arunca cu vorbele si cand esti vinovat, mai bine taci. Nici macar n-au fost rautaciosi jurnalistii cu juniorul vitezoman dupa cum ar fi meritat. Normal ca ,,mami si tati,, vor scoate banul, de unde sa aiba copilul asa suma mare ? Crina – una dintre victime ps ma faci al dracu de caut jurnalistii si le dau si nume si tot ce trebuie ca sa vezi atunci dans si muzica. Macar asa, taci din gura daca ai musca pe caciula.   

 • 29 aprilie 2015 la 17:45
  Permalink

  Frumos puteti inflori subiectul despre accidentul cu 5 masini pe cand defapt au fost doar 4 masini iar accidentul sa produs din cauza unui sofer de curierat care a iesit brusc in fata acestuia si i-a taiat calea unui baiat ce conducea un golf acesta de a nu face accident cu acela a tras brusc de volan si a pierdut controlul masini sale rezultand lovirea masinilor stationate nici de cum balivernele spuse de dumneavoastra .Dar da ca orice jurnalist lipsit de scrupule stiti sa infloriti aiurea subiectele si sa va bateti joc de cei care sunt victimile voastre.

 • 29 aprilie 2015 la 15:48
  Permalink

  Deci este o „stire” faptul ca un tanar a gresit si isi asuma responsabilitatea pentru fapta sa?! Jurnalismul contemporan se degradeaza tot mai mult, se si vede, dar e nesimtire sa iei peste picior si sa umilesti o familie (tanarul si parintii) gratuit, doar pentru ca se poate. Putea pleca de la locul accidentului linistit, putea sa nu se ofere sa faca ce trebuie, dar nu! A dovedit ca „mami si tati”, cum i-ati numit voi, l-au crescut cum trebuie. 

Comentariile sunt închise.