A doua zi de Crăciun cu drumuri acoperite cu zăpadă si accidente in Banatul Montan VIDEO

A doua zi de Crăciun cu drumuri acoperite cu zăpadă. Iarna a apărut și Banatul Montan. În unele zone din județ, s-au înregistrat temperaturi mai scăzute. Astfel, pe DN57, între Anina şi Reşița, a început de joi dimineața să ningă, punând în dificultate şoferii luați pe nepregătite.
Un conducător auto ce se deplasa de la Anina spre Reşița, nu a adaptat viteza la condițiile de drum acoperit cu zăpadă şi într-o curbă uşoară la dreapta. a derapat, pierzând controlul maşinii ieșind în dsecor unde s-a izbit de o piatră.

Din fericire, pasagerii autorurismului au scăpat teferi, şoferul s-a ales doar cu pagubele materiale – asta așa ca bonus  de sărbători. Drumarii au acționat cu utilajele de deszăpezire pentru a curăța carosabilul, chiar dacă este acoperit cu straturi subțire de zăpadă.
A doua zi de Crăciun cu drumuri acoperite cu zăpadă. Conducătorii auto care circulă pe ruta Reșița – Anina – Bozovici, trebuie să circule cu viteză redusă, să evite implicarea în manevre care se pot dovedi riscante în condiții de vizibilitate scăzută şi să folosească luminile de ceață din dotarea autovehiculelor, deoarece pe unele porțiuni, este ceață densă.
A consemnat – Adi Neagu

Comentarii

comentarii