A făcut infarct la volan si a produs un accident pe DN58 Reșița – Caransebeș VIDEO

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce mașina pe care o conducea a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un autoturism care cirucla regulamentar. Accidentul s-a produs în această dimineață pe  Drumul Național 58, drum ce leaga Resita – Caransebeș.

Potrivit primelor informații, șoferului unui autoturism care circula din direcția Caransebeș spre Reșița is-ar fi facut rău la volan, nu a mai putu controla mașina și a pătruns pe contrasens unde a lovit frontal un un autoturism care circula regulamentar din contrasens.

Impactul a fost așa de puternic încât autoturismele au rămas efectiv lipite unul de celălalt fiind desprinse cu greu abia când autospeciala de tractari auto a ridicat una dintre masini.

Șoferul care a provocat accidentul a rămas încarcerat. Acesta a fost preluat de Ambulanță în stare gravă, inconștient, și transportat la spitalul din Reșița. Șoferul celuilalt autoturism și femeia care se afla în dreapta nu au suferit răni. Acesta este fostul comandant al Politiei Otelu Rosu iesit de putin timp la pensie.  

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. Circulația a fost oprită aproape o oră, după care a fost reluata in sistem dirijat.

Comentarii

comentarii