A intrat in casa cu tot cu camion la Calnic VIDEO

A intrat in casa cu tot cu camion la Calnic. Accident în cartierul Câlnic din Reșița. Un șofer de la o firmă de salubritate, a intrat cu un camion de colectat gunoiul de mare tonaj într-o casă de pe strada principală. De fapt, camionul a intrat cu totul într-o cameră și a afectat și casa vecină pe care a lăsat-o fără un colț.

 

 

Mașina care venea dinspre Moniom și în care se mai aflau inca trei persoane, a facut praf peretele unei camere. Practic, a intrat în cameră! Soferul spune că s-a speriat în momentul în care o mașină ar fi încercat să îl depășească într-o manieră pe care el a catalogat-o drept periculoasă și a derapat pe carosabilul acoperit cu gheață și zăpadă.

A intrat in casa cu tot cu camion la Calnic. Motiv pentru care a tras de volan, a pierdut controlul autocamionului și a intrat efectiv prin pereții caselor. Dar nu înainte de a lovi doi stâlpi de electricitate și un copac. Accidentul a compromis un punct de alimentare cu gaze naturale și un tablou electric. Angajații de la ,,gaze” și o echipă de la Electrica, au intervenit pentru a îndepărta orice pericol de explozie sau electrocutare.

Proprietara casei nici nu a avut cuvinte din cauza șocului. Ea își revine cu greu și parcă nu-i vine să creadă. Șoferul a fost testat cu aparatul Dragler, rezultatul fiind negativ. Martorii spun că șoferul ar fi avut viteză mare și din cauza cauciucurilor foarte uzate, a pierdut controlul volanului, a lovit doi stâlpi și un dud gros si a intrat prin peretii caselor.

A intrat in casa cu tot cu camion la Calnic. Nimeni nu a fost grav ranit, doi dintre pasageri au ajuns la spital cu rani minore. Mai mult cucuie și lovituri. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penala pentru distrugere din culpă.

 

 

 

Comentarii

comentarii