@Breaking news@Ultimele NoutatiActualitatePolitie

A luat foc cladirea prefecturii din Resita VIDEO UPDATE

UPDATE 19 aug – ora 11:30 – Cauzele incendiului sunt in curs de stabilire. O echipa complexa se afla la fata locului. Presedintele CJ, Silviu Hurduzeu, spune că: ,,Pereții structurii aflate pe clădirea Consiliului Județului Caraș-Severin, care adăpostea doar casa scării, au fost singurii afectați de incendiul declanșat seara trecută. Incendiul nu a avariat clădirea Palatului Administrativ, birourile și în niciun caz documentele instituției. În prezent, evaluăm pagubele și depunem toate eforturile pentru reluarea activității, realimentarea cu energie electrică fiind prioritară în acest moment.”

A luat foc cladirea prefecturii din Resita. Un incendiu violent a cuprins aseară o construcție aflată pe acoperişul palatului administrative din Reşita. În clădirea de aproximativ 50 de metri, funcționează CJ şi Prefectura judeţului Caras Severin. În momentul producerii incendiului, în clădire se afla doar personalul de pază.
 
Pompierii cărășeni au  acţionat cu 4 mașini de stingere și două autoscări. Mai mulți angajați ai ISU care se aflau în ziua liberă, au fost chemați de acasă. Pentru localizarea și stingerea incendiului, în sprijinul echipajelor operative au fost trimise alte două autoscări și 2 mașini de stingere de la ISU Timiş.
 
După aproape două ore, incendiul a fost localizat la interior, astfel că pericolul extinderii flăcărilor, a fost eliminat. Echipajele de intervenţie acționat pentru lichidare. În jurul orei 22, pompierii au reușit stingerea incendiului. Preventiv, la faţa locului a rămas  un echipaj de stingere pentru supravegherea zonei.

O echipă a pompierilor va merge in această dimineață la locul incendiului pentru a stabili cauza producerii acestuia.
 
În pod se afla aparatură de transmisii şi recepţie, inclusiv sistemul roalert. Sunt informaţii că tot acolo ar fi fost depozitate arhive foarte vechi ale CJ şi prefecturii. Nimeni nu a fost rănit.

A luat foc cladirea prefecturii din Resita. Între timp, de parcă incendiul nu a fost de ajuns, peste Reşita s-a abătut o furtună cu trăsnete şi ploaie puternică. Şi cum tot răul este spre bine, ploaia abundenta le-a fost de mare ajutor pompierilor militari. Mai multe străzi şi intersecţii din Reşita au fost inundate. 

Comentarii

comentarii