A murit fostul profesor universitar și prefect, Traian Zamfir

În data de 31 octombrie, la SJU din Reșița – Staționar III, a încetat din viață profesorul universitar Traian Zamfir. Iată ce scrie pe pagina sa de fb profesorul universitar Liviu Spătaru, in memoriam Traian Zamfir: ,,Cu fiecare moarte, cu fiecare bătaie de clopot, viață noastră devine mai săracă și mai tristă! Regret nespus plecarea dintre noi a profesorului, filosofului și politicianului Traian Zamfir!

A fost un excelent profesor de filosofie, mi-a stimulat poftă de a citi încă din anii ’80, când lucram în uzină; a fost și om de afaceri, dar și prefect al județului și diplomat. Cartea lui despre structuralism este fascinantă! A trăit frumos, ca un om de cultură și creație, iar dispariția unui astfel de om ne lasă un gol imens în suflet! Drum bun, prietene!”

Comentarii

comentarii

One thought on “A murit fostul profesor universitar și prefect, Traian Zamfir

  • 3 noiembrie 2021 la 12:34
    Permalink

    Un om de o inalta tinuta culturala.Cursurile domniei sale de filozofie aveau ceva deosebit,inaltator.Mi-a fost decan de an. Orice cuvinte am spune acum , ele nu se vor putea ridica la inaltimea Omului care a fost Traian Zamfir. Adio ,Dom” Profesor .Nu pot spune ca nu te voi uita niciodata , pentru ca niciodata nu exista,dar cu siguranta te voi tine minte atata timp cat mintea mea va fi intreaga. Fara tine lumea ramane mai saraca!

Comentariile sunt închise.