Actualitate

A murit Geta! O femeie a fost strivita pe DN58A langa Ghertenis

Grav accident de circulație pe DN58A la intersecția Drumului Național cu drumul județean spre Fizeș. O femeie de aproximativ 50 de ani, a murit cu capul zdrobit. După cum arată cadavrul și la rănile pe care le are, este vorba de o mașină sau utilaj de mare tonaj.

Grozăvia s-a petrecut în jurul orei 18 când pe marginea drumului, la intersecția drumului ce duce spre Timișoara cu cel ce merge spre Fizeș, o femeie a văzut un corp uman. Bănuind că ceva nu este în regulă, femeia s-a apropiat și a rămas îngrozită de ce a văzut: un cadavru al unei femei cu capul zdrobit. A urmat telefonul la 112, poliția, procuratura, medicul legist.

Localnicii din Gherteniș spun că este vorba despre o consăteană a lor pe nume Geta. Femeia are în jur de 50 de ani și în urmă cu vreo 5 ani, a făcut o depresie puternică, apoi a făcut alte complicații de ordin psihic – toate acestea după ce a părăsit-o soțul pentru o altă femeie mai tânără. Una din formele de manifestare ale bolii, a fost aceea că zilnic, indiferent de oră sau vreme, geta pleca la plimbare pe jos și mergea pe marginea drumului spre Berzovia sau Măureni. Mai grav este că a avut unele episoade ale bolii când s-a manifestat foarte violent chiar: făcea un fel de convulsii și se întindea pe marginea drumului de unde o mai puteau ridica doar medicii cu mașina de ambulanță și era transportată la SJU la Reșița.

Cei din zonă spun că nu este exclus ca și duminică să se fi repetat un asemenea episod și să fi ajuns brusc în fața vreo unei mașini. Ba mai mult, poate șoferul habar nu are ce s-a întâmplat. Cert este că poliția a instituit filtre de control în toată zona și în prezent se culeg informații pentru gasirea vinovatului.

Vom reveni cu informații exacte de la IPJ C-S în funcție de mersul anchetei.

A

Comentarii

comentarii

One thought on “A murit Geta! O femeie a fost strivita pe DN58A langa Ghertenis

  • Adica daca dadea un om peste ea intra in puscarie din cauza ei,nu? de ce nu a internato nimeni undeva?

Comentariile sunt închise.