Accident, accidente și accidentați – Așa se circulă în Caraș Severin

Nu a adaptat viteza

În dimineaţa zilei de 10 august a.c., poliţiştii rutieri au intervenit la un accident de circulaţie care a avut loc pe DN 57, între Orşova şi Moldova Nouă.
Din primele verificări la faţa locului, s-a stabilit faptul că în timp ce R.B., în vârstă de 27 de ani, conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile după ce a lovit un mal de pământ.
În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi pasageri care au fost transportaţi la Spitalul Moldova Nouă pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
·
S-a răsturnat cu utilajul agricol

În după-amiaza zilei de 10 august a.c., Poliţia Staţiunii Băile Herculane a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un tânăr s-a răsturnat cu o combină agricolă pe un câmp de la ieşirea din localitatea Verendin spre Semenic.
Tânărul în vârstă de 27 a efectuat manevra de întoarcere, însă din cauza neatenţiei s-a răsturnat cu utilajul.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului combinei care a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Municipal Caransebeş pentru îngrijiri medicale.
Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.
·

Viteză în curbă

Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident produs în seara zilei de 10 august a.c., la ieşirea din municipiul Reşiţa.
Din primele verificări la faţa locului, s-a stabilit faptul că în timp ce V.V., în vârstă de 20 de ani, conducea un autoturism, nu a redus viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă şi a intrat în coliziune cu un copac din afara părţii carosabile.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pasagerei de pe locul din dreapta, o tânără în vârtă de 17 ani, căreia i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Reşiţa.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negtaiv.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii