Accident Audi 8 cu motorul şi roţile zburate din autoturism şi 4 răniţi la Berzovia pe DN58B VIDEO

Patru persoane au fost aseară la un pas de tragedie după ce două autoturisme s-au tamponat astă noapte pe DN58B la ieșirea din localitatea Berzovia spre Timișoara. Toți cei patru, 3 dintr-un autoturism și încă un şofer, au fost răniți și au ajuns la spital cu ambulanţele.

Un accident de circulație de o violență rară, a avut loc pe drumul care leagă Reșița de Timișoara pe DN58B la o intersecție la ieșirea din localitatea Berzovia într-o intersecție. Un autoturism ce rula dinspre Timișoara spre Reșița, la volanul căreia se afla un tânăr de 22 de ani și care circulă cu mare viteză, nu s-a asigurat corespunzător, și la o intersecție, a lovit un alt autoturism în care se aflau 3 persoane și care se angajase regulamentar în schimbarea direcţiei de mers.

Autoturismul care a provocat accidental a ricoşat într-un cap de pod pe care l-a rupt, după care, a zburat câțiva metri într-o râpă din marginea drumului. Impactul cu capul de pod a fost așa de puternic încât puntea din față cu tot cu roţi și motorul autoturismului au fost smulse și aruncate la câțiva metri de botul mașinii.
La fața locului au sosit mai multe echipaje de ambulanță, poliție și pompierii militari. Toate cele patru persoane implicate în accident au fost transportate la spital. Pompierii militari au eliminate posibilitatea izbucnirii unui incendiu. Doar robustețea mașinii și faptul că purta centura de siguranță i-au salvat viața tânărului șofer de 22 de ani.

Polițiștii sosiți la fața locului au făcut cercetările și măsurătorile de rigoare și au deschis un dosare de cercetare penală pentru vătămare corporală.

Comentarii

comentarii