Accident carambol cu 4 mașini aproape distruse la semafoarele de la Muncitoresc VIDEO

Un grav accident de circulație s-a produs în această după-amiază în Reșița. Mai multe mașini aflate în parcarea de pe marginea șoselei, au fost distruse de un autoturism 4×4 scăpat de sub control și ieşit în decor.

Circulație blocată în cartierul Muncitoresc din Reșița, după ce un grav accident s-a produs astăzi în jurul orei 14. În accident au fost implicate 4 mașini , trei dintre ele fiind parcate regulamentar pe marginea drumului. În autoturismul care a produs accidentul și care s-a făcut praf, erau două persoane care au ajuns la spital.


Efectele accidentului au fost de-a dreptul îngrozitoare: fiare contorsionate, un autoturism făcut efectiv armonică, resturi din caroserie, bucăți de plastic și table împrăștiate peste tot pe carosabil pe zeci de metri.


La locul accidentului au sosit imediat două mașini ale ambulanței, un echipaj SMURD, polițiști și pompieri militari. După ce au auzit bubuitura datorată impactului, proprietarii mașinilor parcate pe marginea drumului, au ieșit imediat din case și au rămas blocați când au văzut în ce hal au ajuns mașinile lor, dar s-au și bucurat că nu erau în autovehicul la acel moment.


Mașina care a provocat accidental, un suv 4X4, este grav avariată. Polițiștii continuă cercetările pentru a afla cauzele care au dus producerea acestui eveniment rutier, dacă actele șoferului și ale mașinii ,,terminator” sunt în regulă.

Comentarii

comentarii