Accident cu 6 victime pe DN6 lângă Bucoșnița

Astăzi, pe DN 6, km 440, în afara localității Bucoșnița, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a 6 persoane.

Din primele cercetări polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 34 de ani din județul Timiș conducea un autoturism din direcția Orșova către Caransebeș, într-o curbă ușoară la dreapta, ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în Germania, care circula pe sensul opus, condus de o femeie de 36 de ani.

În urma accidentului a rezultat rănirea a 6 persoane, dintre care 3 minori, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice, iar celălalt conducător auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza rănilor suferite, urmând a-i fi prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în cadrul dosarului penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Accident cu 6 victime pe DN6 lângă Bucoșnița

  1. Este oltean get beget stabilit in Lovrin cel care a produs accidentul.Timisenii adevarati,conduc si se comporta mai atent si cerebral decat veniturile carasene si oltene care au dat buzna gramada in Timis.

  2. Da, era de asteptat sa se intample asta. Timisenii cum dau de o curba … cum fac accident. Ei stiu sa vonduca doar in aliniament.

Comments are closed.