@Breaking newsDiversePolitie

Accident cu autotir și circulație îngreunată în Cheile Timișului la Armeniș

Accident cu autotir și circulație îngreunată în Cheile Timișului la Armeniș. Accident în cursul zilei de azi pe cel mai intens circulat drum naţional din județul Caraș Severin – DN6.  Grabă a stricat treaba unui șofer de camion ce trebuia să ajungă în cu marfa în Germania. Omul avea programare la descărcat și trebuia să plece în altă cursă. 

Și cum graba strică treaba, în Cheile (Defileul) Timișului, înainte de intersecția cu Rusca Teregova, într-o curbă, din cauza zăpezii înmuiată depusă pe carosabil, șoferul a pierdut controlul mastodontului, a pătruns pe contrasens și s-a oprit cu cabina capului tractor de- a doua pe drum și roțile din fața, în șanț.

Mai bine de două ore, traficul s-a desfășurat pe un singur fir al șoselei. Între timp, la fața locului au sosit specialiștii de la MONDO TRANS Arad, care au acționat pentru  repunerea camionului  pe carosabil, după care, l-a tractat într-o parcare.

Accident cu autotir și circulație îngreunată în Cheile Timișului la Armeniș. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar șoferul autocamionului, a fost sancționat de către polițiști pentru conducere imprudentă și periclitarea circulației.

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident cu autotir și circulație îngreunată în Cheile Timișului la Armeniș

Comentariile sunt închise.