Accident cu BMW făcut praf de un tânăr de 18 ani pe Pasajul Nera din Reșița VIDEO

Accident cu BMW făcut praf de un tânăr de 18-19 ani pe Pasajul Nera din Reșița. Doi tineri din Reșița, au trecut astă noapte poate prin cea mai mare încercare a vieții lor. Un tânăr în vârstă de 18 ani – 19 ani, proaspăt posesor de carnet de conducere, a vrut să-și impresioneze fratele, așa că, în jurul orei două din noapte, a plecat la o plimbare cu mașina prin oraș. Mai exact, o plimbare nocturnă cu BMW-ul pe străzile Reșiței.

Așa că, la un moment dat, în timp ce autovehiculul rula cu mare viteză pe Pasajul Nera, dinspre Nera spre Universalul Vechi, din cauza vitezei și pe carosabilul ud, șoferul a pierdut controlul volanului, a sărit peste bordură și trotuar și s-a oprit cu mașina în balustrada pasajului. După cum se vede din imagini, mașina a fost șifonată rău, distrusă în așa fel încât acum e bună de piese de schimb și fier vechi. Balustrada a fost făcută și ea zob și din fericire, cei doi tineri, au scăpat doar cu o sperietură pe care precis nu o vor uita mult timp de acum înainte.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost zero. Nefiind persoane rănite, șoferul se va alege cu carnetul suspendat pentru conducere imprudentă și este bun de plată pentru pagubele pe care le-a făcut. Informațiile sunt obținute pe surse la fața locului și pot suferi modificări în funcție de mersul anchetei.

Comentarii

comentarii