Accident cu doua persoane decedate la Iaz, Intamplari ca in filme pe DN 58

Polițiștii din municipiul Caransebeș au fost sesizați în această dimineaţă despre un accident rutier ce a avut loc pe D.N. 68, la intrare în localitatea Iaz. Totul s-a petrecut pe întuneric în jurul orei 6 şi jumătate iar imaginile de acolo au fost desprinse parcă dintr-un film de groază. Trei mașini avariate şi doi oameni morţi prin strivire și toate acestea în câteva zeci de scunde.
Polițiștii s-au deplasat în zonă pentru salvarea de vieți omenești, pentru efectuarea cercetării la fața locului și pentru fluența traficului rutier. Tot spre locul accidentului au pornit și ecipajul de la descarcerare al pompierilor militari și cele ale Ambulanței. Imaginea de la locul accidentului era demnă de cel mai puternic scenariu al unui horror american: mașini avariate sau distruse pe carosabil, un om strivit în parcare, un altul într-un BMW. Ți peste tot, pâini împrăștiate și bălți de sânge.

Din cercetări a reieșit că un bărbat de 26 de ani, din Hunedoara, a condus o autoutilitară dubita încărcată cu pâine, pe DN 68, dinspre Oțelu Roșu spre Caransebeș iar la intrarea în localitatea Iaz, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcției de mers, a intrat în balans, a intrat în derapaj, autoutilitara s-a răsturnat pe o parte în parcarea amenajată în marginea drumului unde a lovit un autoturism şi a strivit un om şi a rănit un altul, după care, autoutilitara a revenit pe carosabil, răsturnându-se și căzând peste un autoturism care circulă regulamentar din sens opus și care era condus de un bărbat de 52 de ani, din Hunedoara. Acesta a murit pe loc fiind şi el strivit de dubiţă.

În urma accidentului a rezultat decesul a două persoane, respectiv conducătorul autoturismului care circulă regulamentar în vârstă de 52 de ani, din Hunedoara și un pieton acroșat în vârstă de 51 de ani, din Obreja și rănirea gravă a celuilalt pieton în vârstă de 75 de ani, din Oțelu Roșu.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Dosarul penal se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

Bărbatul ucis în parcare, muta nişte bagaje dintr-o maşină în alta, moment în care s-a petrecut tragedia.

Circulaţia pe DN58 a fost oprită o oră şi jumătate circulându-se în sistem dirijat de câte poliţişti prin parcarea din marginea drumului.

Imagini amatori youtube

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident cu doua persoane decedate la Iaz, Intamplari ca in filme pe DN 58

  • 29 septembrie 2016 la 17:28
    Permalink

    Soferul circula mereu cu viteza si facea depășiri periculoase. Noi am reusit sa evitam o tragedie din cauza lui.

Comentariile sunt închise.