Accident cu final fericit la Giurgiova astă noapte, s-a rostogolit de 4 ori cu mașina

Un grav accident de circulați a avut loc astă noapte în apropiere de satul Giurgiova de pe Valea Carașului. Un tânăr șofer începător aflat la volanul unui autoturism ce rula cu viteză, din motive necunoscute, a pierdut controlul volanului după care s-a rostogolit de mai multe ori pe șosea, cel puțin patru – după care a ajuns pe marginea drumului.
Acc Giurgiova (2)
Acum, mașina este terci, dar din fericire, tânărul s-a ales doar cu ceva cucuie, vânătăi și zgârâieturi. Accidentul a fost surprins live de prietenul nostru Răzvan care ne-a trimis câteva fotografii de la fața locului.
Acc Giurgiova (1)
Polițiștii vor stabili care sunt împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Comentarii

comentarii

6 comentarii la „Accident cu final fericit la Giurgiova astă noapte, s-a rostogolit de 4 ori cu mașina

 • 31 martie 2016 la 20:56
  Legătură permanentă

  Lasa ti o adresa de facebook si o sa trimit imagini cu masina mea ! masina mea a fost un opel zafira rosu si a aluia de a intrat frontal in mine un mercedes de culoare gri deschis cu numere de austria! accidentul a fost pe 23 oct 2015 inaintea intersectiei slatina timis, la mn a venit descarcerarea ca am fost prinsa intre fiare si cineva mi a zis ca a vazut o camera care parea sa fie de la infocaras ,deci de la o televiziune mai precis ! de aceasta va rog daca aflati ceva contactati ma ! adresa de facebook este Damian Maria- Lucretia sau numarul de tel 0734374953. multumesc foarte mult !

 • 29 martie 2016 la 9:19
  Legătură permanentă

  BUna ziua, majoritatea evenimentelor rutiere sunt surprinse de catre ceilalti cetateni din trafic si cate unii ne mai trimit si imagini sau fotografii. Dati-mi cateva amănunte despre intamplarea dv. si o sa facem apel la cititori ca in cazul in care au imagini, sa vi le trimita dv. sau noua. Acolo este drum europen, se prea poate ca persoana care a filmat sa nici nu fie din Banat sau Caras Severin.
  editor

 • 29 martie 2016 la 2:38
  Legătură permanentă

  observ ca toate accidentele sunt filmate am avut si eu un accident care a fost destul de grav in 23 octombrie la Slatina timis si a fost filmat dar vad ca filmarea intarzie sa apara! asi dori foarte mult si eu filmarea ca sa vad si eu in ce circumstante  s a produs accidentul! va multumesc !

Comentariile sunt închise.