Accident cu furt de 100.000 de euro la Ezeriș EXCLUSIV VIDEO

Accident cu furt de 100.000 de euro la Ezeriș. Noaptea ghinioanelor pentru un cetăţean din comună Ezeriş din judeţul Caras Severin. Aflat la volanul unui autoturism, pe fondul vitezei excesive, a ceții și a carosabilului ud, șoferul a pierdut controlul volanului, a ieșit în decor, a luat-o la vale pe o râpă vreo 15 metri și s-a oprit cu mașina în apele pârâului Tău.

 

 

Din fericire, șoferul nu a pățit mai nimic, în schimb, mașina este cam praf. Dar povestea abia acum începe.

Șoferul a părăsit locul accidentului. Și avea toate motivele, dacă e să privim puțin în mașina sa. Acesta avea îngrămădite în partea din spate a mașinii vreo 15-20 de catalizatoare auto. Acestea provin de la o mică făbricuță din satul Ezeriș. Acolo, într-un mic sat, se fabrică catalizatoarele pentru autoturismele de lux Aston Martin şi Lamborghini. La un prim calcul, valoarea acestora este între 80.000 şi 100.000 de euro.

Accident cu furt de 100.000 de euro la Ezeriș. Polițiștii sosiți la fața locului au trecut sistematic la muncă: au întocmit actele pentru evenimentul rutier, după care, vor trece la cele pentru furt. Acestea sunt informaţii preliminarii obținute pe surse la fața locului și care pot suferi modificări. Vom reveni cu un comunicat oficial al IPJ Caraș Severin.

Comentarii

comentarii