@Breaking newsActualitate

Accident cu multe semne de întrebare la intersecția DN6 – Rusca Teregova VIDEO

La data de 3 august a.c., la ora 21.33, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe DJ 608, din direcția de mers DN 6 către Rusca Teregova, a avut loc un eveniment rutier în care a fost implicat un autoturism și un autocamion care transporta material lemnos.

În urma deplasării polițiștilor la fața locului, au fost identificate persoanele implicate, iar acestea au declarat că nu au suferit vătămări corporale și au refuzat deplasarea la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Prin urmare, cazul a fost soluționat conform OUG Nr. 195/2002.

Ulterior, în jurul orei 03.00, șoferul autocamionului s-a deplasat la unitatea medicală, din Caransebeș, acuzând dureri la umărul stâng, fapt pentru care s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Între persoanele implicate în evenimentul rutier de pe DJ 608 există o stare conflictuală, care este în evidență la Postul de Poliție Teregova, polițiștii consiliindu-i pe cei doi, în mod repetat.

Cantitatea de material lemnos aflată în autocamion a fost indisponibilizată și depozitată în vederea efectuării de măsurători, pentru lemnul transportat fiind emis aviz de transport valabil, transmite IPJ Caraș Severin.

A consemnat Mihai Dan Humiță – colaborator

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident cu multe semne de întrebare la intersecția DN6 – Rusca Teregova VIDEO

  • Aaaaa … ne-am lamurit … un alt justitiar care pazeste rumania sa nu fie lasata fara paduri.

Comentariile sunt închise.