Accident cu patru răniți – dintre care unul grav – si mașina făcută praf pe podul Stavila EXCLUSIV VIDEO

Un grav accident de circulație a avut loc astă-noapte la Reșița. Evenimentul rutier s-a petrecut pe un pod aflat la nici 100 de metri de sediul detașamentului de pompieri militari, pe podul Stavila – mai exact.

Șoferul unui autoturism în care se mai aflau încă trei pasageri, a lovit un stâlp de iluminat public și de acolo a ricoșat și a lovit un alt autoturism care circulă regulamentar din sens opus. Impactul a fost așa de violent  încât mașina care a provocat accidentul a rămas practic fără motor.

Primii care au ajuns la locul accidentului, au fost pompierii militari și un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentul de Pompieri Militari Reșița. Aceștia au intervenit  cu trei echipaje specializate în descarcerare. Între timp, la locul accidentului a sosit și un echipaj medical de la Serviciul Județean de Ambulanţă.

 În urma accidentului au rezultat patru victime, dintre care una în stare gravă – șoferul care se pare că a consumat și alcool.

Polițiștii au efectuat măsurătorile de rigoare și au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Accident cu patru răniți – dintre care unul grav – si mașina făcută praf pe podul Stavila EXCLUSIV VIDEO

Comentariile sunt închise.