Accident cu roțile în sus pe DN58B Resita – Timisoara din cauza vitezei pe ploaie torențială VIDEO

Viteza neadaptată la condițiile de trafic și carosabilul ud, au dus la producerea unui accident de circulație. Accidentul s-a petrecut pe Drumul Județean 572 la câțiva km de ieșirea din Berzovia. La un moment dat, din cauza vitezei, în dreptul cantonului silvic, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, mașina derapat și s-a răsturnat oprindu-se cu roțile în sus.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav – ocupanții autoturismului ieșind singuri din mașină.

Un accident de circulație care se putea termina cat se poate de prost, a avut loc  pe DN58B, drum ce leaga Reșița de Timișoara. Din primele informații, se pare că șoferul unui autoturism, nu a adaptat viteza de rulare la condițiile de carosabil pe  imp de aversă de ploaie și la un moment dat, a pierdut controlul volanului, a ieșit cu mașina în decor, după care s-a răsturnat și s-a oprit pe marginea drumului pe o parte.

Șoferul a ieșit singur din autoturism, Șoferul nu are viața pusă în pericol, starea lui fiind stabilă. Acesta nu a consumat băuturi alcoolice.

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident cu roțile în sus pe DN58B Resita – Timisoara din cauza vitezei pe ploaie torențială VIDEO

  1. Si-a adus si el masina din Germania (offroad … ca-i la moda cu tractiune 4 x 4 ) si … ia ghici … l-a tradat chiar tractiunea 4 x 4 …

Comments are closed.