Accident cu sofer baut si o victimă pe DN57B, lângă Bozovici VIDEO

Un bărbat de aproximativ 55 de ani este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, după ce s-a autoaccidentat aseară, intrând cu autovehiculul pe care îl conducea în parapetul de protecţie de pe marginea drumului DN57B, în vecinătatea localității Bozovici.

Un bărbat de aproximativ 55 de ani din localitatea Bănia, a condus autoturismul pe DN57B, dinspre Bănia către Bozovici. La intrare în Bozovici, în apropierea unei benzinării, a pierdut controlul volanului și a intrat în parapetul de protecţie, după care s-a răsturnat în mijlocul șoselei cu roțile în sus. Numai norocul și stâlpul de iluminat public a făcut să nu ricoșeze în pompele de la benzinărie.
La fața locului s-au deplasat un echipaj de la Poliția Rurală Bozovici și o ambulanță de la SMURD, care l-au transportat pe șofer la Spitalul Județean din Reșița.

Totodată, șoferul a fost testat cu aparatul Dragler, acesta arătând o valoarea de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, ne-au declarat martorii care au fost la fața locului. Asta înseamnă că în sânge, concentrația de alcool era in jur de două procente.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Așadar, șoferul s-a ales cu dosar penal și cu mașina făcută praf înainte de Crăciun.
UN reportaj de Adi Neagu.

Comentarii

comentarii