Accident cu şofer beat şi maşină cu roțile în sus lângă Fârliug VIDEO

Accident cu şofer beat şi maşină cu roțile în sus lângă Fârliug. Un grav accident care se putea termina cât se poate de prost, a avut loc aseară lângă Fârliug.
Șoferul unui autoturism cu numere de Franța, dar expirate, deci cu o mașina neînmatriculată ( spun sursele), a apăsat pedala de accelerație atât de tare încât la o curbă ușoară, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a izbit în plin un alt autoturism care circulă regulamentar din sensul opus. Mașina care a provocat accidentul, venea dinspre Reșița, iar șoferul consumase alcool și nu avea nici permis auto.

Impactul a fost atât de violent încât mașina care a provocat accidentul, a fost aruncată cu roțile în sus. Din accident a rezultat o victimă. Mai exact, un pasager ce se afla într-una dintre mașini, a fost transportat cu ambulanța la UPU din Reșița.

La controlul cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că șoferul care a provocat accidentul era băut și avea o alcoolemie de 0,27 în aerul expirat. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice, a conducerii fără drept a unui autovehicul pe drumurile publice, conducerea autoturismului sub influența alcoolului și vătămare.

Comentarii

comentarii