Accident cu sofer cu alcoolemie de 0,75 la intrarea in Resita pe DN58 dinspre Caransebes VIDEO

Accident cu sofer cu alcoolemie de 0,75 la intrarea in Resita pe DN58 dinspre Caransebes Un accident de circulație a avut loc sâmbătă seara la intrarea în Reșița dinspre Caransebeș pe DN58. Un autoturism ce rula dinspre Caransbeș spre Reșița, a lovit un alt autoturism ce venea din sens opus.

Evenimentul rutier s-a petrecut în dreptul Pensiunii Mementto. Ambele autoturisme au fost grav avariate. Din fericire, ambii șoferi au scăpat fără nici o zgârâietură. La fața locului au sosit mașinile ambulanței, pompierilor și ale poliției. Ambii șoferi au fost testați de către polițiști cu aparatul etilotest. Șoferul din mașina care venea dinspre Caransebeș, avea o alcoolemie de 0,75 în aerul expirat.

Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident cu sofer cu alcoolemie de 0,75 la intrarea in Resita pe DN58 dinspre Caransebes VIDEO

  • 20 decembrie 2020 la 12:14
    Permalink

    Ok … pe numele astuia s-a intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, dar … cine-i vinovatul … asta conteaza mai mult. La fel de mult conteaza dinamica accidentului, ca sa invatam cate ceva din prostia altora.

Comentariile sunt închise.