@Breaking newsPolitie

Accident cu tractor rupt si BMW praf langa Caransebes VIDEO

Accident cu tractor rupt si BMW praf langa Caransebes. Accident rutier între un autoturism şi un tractor. Mai exact un BMW şi un tractor. Impactul a fost atât de violent încât tractorul a fost rupt în două bucăți.

 

 

Accidentul s-a soldat cu două victime – șoferul din BMW – de aproximativ 35 de ani din Zervești și tractoristul în vârstă de aproximativ 50 de ani, cu domiciliul în satul Cicleni şi a avut loc pe drumul judeţean 608A, între Zervesti  şi Caransebeș. Nici unul nu are viața pusă în pericol. Impactul a fost atât de violent încât tractorul a fost efectiv rupt în bucăți și împrăștiat pe vreo 100 de metri. Şoferul de pe BMW mergea la o nuntă. El spune că tractorul i-a ieșit brusc în față de pe un drum lateral agricol. Așa o fi, dar având în vedere cum arată tractorul, BMW-ul avea ceva viteză.

Accident cu tractor rupt si BMW praf langa Caransebes. La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD şi unul de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş, alături de un echipaj SAJ şi unul al poliţiei.

Multumuri speciale lui Catalin pentru video si informatii.

 

Accidentul de sambata vine dupa accidentul de vineri cand langa Goruia, un alt autoturism, a facut praf un ….tractor, rupându-l în bucăți. Vezi video aici.

 

Comentarii

comentarii