Accident cu un mort și cinci autovehicule pe DN6 lângă Topleț VIDEO

Luni după-amiază, pe DN 6, în zona localității Topleț, la limita cu județul Mehedinți, la km 371, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 5 autovehicule, soldat cu decesul unui conducător auto și vătămarea corporală a altor două persoane.

Din primele cercetări polițiștii au stabilit că în accident au fost implicate un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetățean bulgar în vârstă de 60 de ani, care ar fi intrat în coliziune frontal-stânga cu un autocar înmatriculat în județul Olt.

De asemenea, în accident au fost implicate alte 2 autoturisme înmatriculate în județele Mehedinți și Dolj și o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 60 de ani și rănirea pasagerei dreapta față din același autoturism și a conducătorului autoutilitarei, toți cetățeni bulgari, cei doi răniți fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto implicați în accident au fost testați alcooltest stabilindu-se că nu au consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în cadrul dosarului penal întocmit, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Comentarii

comentarii