Accident cu un tânăr mort şi persoane încarcerate la Reşita VIDEO

Grav accident de circulaţie cu 4 persoane încarcerate la Reşita. Aseară, pe pasajul suprateran de pe strada Castanilor din Reșița, exact în fața sediului ISU Semenic, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a 4 bărbați, în următoarele împrejurări:

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce un tânăr de 22 de ani din Reșița conducea un autoturism din direcția  Centru către cartier Muncitoresc, în condiții de carosabil acoperit cu zăpadă , a pierdut controlul volanului și asupra direcției de mers, autoturismul lovind un stâlp metalic de susținere a rețelei electrice și iluminat public, dintre sensurile de mers, pe care l-a doborât.

Toți cei 4 ocupanți ai autoturismului au fost grav răniți și au rămas încarcerați. Au  fost alocate echipaje specializate pentru descarcerare și prim-ajutor calificat. Pentru toate cele patru persoane aflate în autoturism s-au efectuat manevre de descarcerare. S-a intervenit cu două autospeciale pentru stins incendii cu modul de descarcerare și prim-ajutor, o ambulanţă SMURD, o ambulanţă SAJ și un echipaj ATPVM pentru transport victime multiple.

Victimele au fost extrase dintre fiarele mașinii după care au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanță și transportate la UPU la Spitalul Județean de Urgență. Din păcate, unul dintre tineri în vârstă de 30 de ani aflat pe bancheta din spate, a pierdut lupta cu viața. Un alt tânăr – elev în clasa a XII a, este grav rănit si a fost băgat în sala de operații. Șoferul și pasagerul din față, deși sunt răniți grav, au scăpat cu viață.

Acesta este cel de al doilea accident care s-a petrecut pe același pasaj, aproape în același loc, în nici o lună. Ultimul accident a avut loc în împrejurări similar în noaptea de 21 decembrie 2021 iar în autoturismul care a provocat accidental, erau tot 4 persoane.

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident cu un tânăr mort şi persoane încarcerate la Reşita VIDEO

Comentariile sunt închise.