Accident cu victime multiple si plan roșu activat pe DN6 la Teregova VIDEO EXCLUSIV

Joi, 15.04.2022, ora 13:46 prin SNUAU-112, dispeceratul ISU Caras-Severin a fost anunțat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 6, localitatea Teregova, cu implicarea a două microbuze și a unui autoturism. Având în vedere numărul potențial mare de victime, s-a pus in aplicare Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Caraș-Severin.


Astfel, au fost alocate la caz următoarele resurse:

  • echipajul aeromedical SMURD Caransebeș;
  • 4 ambulanțe SMURD tip B2, 2 autospeciale de transport personal și victime multiple, 2 autospeciale pentru descarcerare și 1 autospecială pentru stins incendii din cadrul a patru subunități de intervenție ale ISU Caras-Severin;
  • 6 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Caras-Severin.
    În cele trei mijloace de transport se aflau, în total, 23 de persoane ( 1 microbuz – 13 minori și 3 adulți; 1 microbuz – 5 adulți; 1 autoturism – 2 adulți). În urma accidentului, 10 persoane au necesitat îngrijiri medicale (dintre care, 9 adulți și un minor aflat în stop-cardiorespirator), șase dintre acestea fiind transportate ulterior la spitalele din Caransebeș și Reșița (5 adulți și un minor).

  • Toate persoanele implicate în accident au fost evaluate de către echipajele medicale aflate la locul intervenției. Copiii au fost preluați de un microbuz pus la dispoziție de un club sportiv din județul Mehedinți.
  • Coloana de autovehicule formată de o parte și de alta a locului unde s-a produs accidentul, s-a întins pe o lungime de peste 30 de km. Traficul auto a fost restabilit complet abia în jurul orei 20.
    Începând cu ora 16:00 a încetat aplicarea măsurilor Planului Roșu de Intervenție la nivelul județului Caraș-Severin.

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident cu victime multiple si plan roșu activat pe DN6 la Teregova VIDEO EXCLUSIV

Comments are closed.