Accident de circulație cu impact frontal si trei victime pe DN58 la intrarea in Soceni VIDEO

Polițiștii rutieri au fost sesizați despre un accident rutier petrecut pe DN 58, la intrarea in localitatea Soceni, dinspre Reșița. În accident au fost implicate două autoturisme, ambele înmatriculate în Caraș-Severin, unul condus de o femeie de 42 de ani, celălalt de un bărbat de 49 de ani, în care se afla și un pasager. La locul accidentului a intervenit  Detașamentul de Pompieri Reșița cu un echipaj SMURD și două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale.

O victimă  – un bărbat, a fost descarcerată în stare conștientă și stabile. O a doua victimă, o femeie, prezenta fracturi la membrele inferioare, dar era în stare stabile. Ambele victime au fost transportate cu două ambulanțe de la SJU la UPU la Spital Județean de Urgență din Reșița.

Celei de-a treia victime, un bărbat, i s-a făcut rău și a fost transportat la spital de ambulanța SMURD.

Din primele date, se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul nerespectării regulilor privind depășirea vehiculelor, de către conducătoarea auto.

Circulația pe DN 58 a fost întreruptă aproape două ore pe perioada efectuării cercetării la fața locului. Coloana de autovehicule s-a întins pe mai bine de 3 km de o parte și de alta de la locul accidentului.

Comentarii

comentarii