Accident de circulație între o ambulanță și un autoturism la Măureni EXCLUSIV VIDEO

O mașină – salvare – a Serviciului Județean de Ambulanță Caraș Severin, a fost implicată într-un accident de circulație în această seară. Ambulanța efectua un transfer de bolnavi între Spitalul Județean de Urgență Reșița și Spitalul Județean Timișoara. Mai exact, în mașina salvării se aflau două persoane de sex feminin – mama și fiica, ce trebuiau duse la spitalul din Timișoara.

Tamponarea a avut loc în comuna Măureni, la o intersecție. Mașina ambulanței rula cu sirena pornita și sistemul de girofar aprins spre Timișoara pe DN58B. În fața salvării, în același sens de mers, circula un autoturism. Conform declarației șoferului de pe salvare, la un moment dat, autoturismul respectiv, a semnalizat și în același timp, a virat brusc spre stânga.

Impactul a fost unul foarte puternic, ambele autovehicule fiind grav avariate. Din fericire, nimeni nu a fost grav rănit, Pacienta din salvare a acuzat o durere la cap. Între timp, de la Reșița a venit o altă ambulanță care le-a preluat pe cele două paciente și le-a transportat mai departe spre Timișoara.

Polițiștii sosiți la fața locului i-au testat pe cei doi șoferi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Oamenii legii au făcut măsurătorile și cercetările la fața locului și cel mai probabil, se va continua cu cercetarea penală pentru vătămare corporală din culpa. Unii dintre martori spun ca masina salvarii ar fi avut doar sirenele pornite, nu și sistemul girofar.

Comentarii

comentarii