Accident de circulație lângă Reșița în zona Km8 – Un autoturism a sărit în râpă VIDEO

UPDATE _ În autoturism se afla doar conducătorul auto. Acesta a ieșit sigur din autoturism și a refuzat transportul la UPU Reșița spunând că se simte bine, că nu a pățit nimic. Autoturismul a suferit avarii ce pot fi remediate și a fost scos din râpă de către firma de tractări și transportat la un service auto din oraș.

Un accident de circulație a avut loc în jurul orei 14 pe DN58 Resita – Caransebeș în zona Km8. Un autoturism a intrat cu viteză într-o curbă iar persoana aflată la volan, a pierdut controlul mașinii. Autoturismul a rupt parapetele de protecție și a plonjat într-o râpă la o diferență de nivel de aproape 5 m.

La fața locului au intervenit serviciul de ambulanță, pompierii militari și un echipaj de poliție. Evenimentul este în desfășurare. Vom reveni cu informații!

UPDATE ISU – ora 14:50 –

Un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompierii Reșița, au intervenit de urgență la un accident rutier produs pe DN 58, Reșița km 8, unde un autoturism a derapat și a ajuns intr-un șanț în afara părții carosabile a drumului.
Nu au fost persoane incarcerate, singura victimă, șoferul, un bărbat în vârstă de aprox. 70 ani, care a ieșit singur din autoturism, și căruia echipajul SMURD i-a acordat asistență medicală de urgență, nu a avut nevoie de a fi transportat la spital, nesuferind răni sau traumatisme.
Cauzele producerii accidentului vor fi stabilite de o echipă a IPJ sosită la locul accidentului.

Comentarii

comentarii