Accident de circulatie pe centura Buchin – La un pas de tragedie – Un tanar de 29 de ani si-a vazut moartea cu ochii la Buchin

Grav accident de circulaţie pe centura Buchia in apropiere de sensul giratoriu azi în jurul orei 19. Un şofer într-un autoturism cu numere de Hunedoara, se pare că i-a tăiat calea unui motociclist ce rula din spate în acelasi sens de mers. Impactul a fost nimicitor pentru motociclistul de 29 de ani din Caransebeş.

În urma impactului, motocicleta a fost grav avariată iar tânărul a fost aruncat la câțiva metri pe șosea. Din fericire, impactul i-a fost atenuat de echipamentul și casca de protecție. El a fost preluat de de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul de Urgență din Caransebeș. Este conștient, dar acuză dureri puternice de spate și are dificultăți în folosirea mâinilor. Martorii spun că șoferul autoturismului cu numere de Hunedoara, a recunoscut că ,,i-a tăiat” calea motociclistului și îşi asumă greșeala.

Polițiștii din Caransebeș s-au deplasat la fața locului pentru cercetările de rigoare și pentru reluarea circulației deosebit de aglomerată la acestă oră. Vom reveni cu amănunte. Acestea sunt informaţii primite pe surse care pot suferi modificări pe parcursul anchetei.

Comentarii

comentarii