Accident de DN 58 În loc să ajungă cu mașina acasă, a ajuns cu ea la fier vechi

Grav accident de circulație pe DN 58, la ieșirea din comuna Brebu. Un autoturism ce venea dinspre Caransebeș spre Reșița, a ieșit în decor și s-a făcut ,,varză” după ce s-a rostogolit de mai multe ori în afara părții carosabile.
Realizând faptul că este singurul vinovat, șoferul care este și proprietarul mașinii, a mulțumit lui Dumnezeu că a scăpat cu viață dintr-un asemenea accident în Săptămâna Mare, după care a făcut o analiză la ce a mai rămas din mașină în urma greșelii sale și a decis că cel mai bine este se cheme o platformă auto și să ducă ce a mai rămas din mașină, la un cimitir de mașini fiindcă numai în acest fel se mai poate alege cu vreo un câștig ca să scoată ceva din paguba pe care și-a făcut-o singur.

Din fericire, chiar dacă mașina a fost distrusă aproape în întregime, șoferul a scăpat cu răni minore. Cauză probabilă a vitezei o constituie viteza excesivă și pierderea controlului asupra volanului.

PS Au aparut fel de fel de comentarii și ,,săgeți” aruncate așa ,,fără nici un interes de unul dintre cititori” – anonim nomal, că fi – că o pății. În fine, nu este treaba noastră cum conduc alții, dar …ăsta-i nivelul, nu? Și iată rezultatul!

Comentarii

comentarii