Accident grav cu 3 raniti la Iaz pe DN58

Accident grav cu 3 raniti la Iaz pe DN58. Duminica, pe DN 68, în localitatea Iaz, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a trei persoane, în următoarele împrejurări:

În timp ce un bărbat de 47 de ani, din aceeași localitate, conducea un autoturism din direcția Oțelu Roșu către Caransebeș ar fi efectuat manevra de depășire pe un sector de drum unde acționa indicatorul „depășirea interzisă”, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani, care efectua manevra de schimbare a direcției de mers spre stânga.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a 3 persoane din a doua mașină, doi adulți și un copil de 8 ani, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Accident grav cu 3 raniti la Iaz pe DN58. Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, le recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudență, să adapteze viteza la condițiile meteo existente, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de autovehiculul care îl precedă, să nu efectueze depășiri neregulamentare sau riscante şi să folosească luminile de întâlnire şi pe cele de ceaţă din dotarea autovehiculelor.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments