Accident în cap de pod pe DN57 provocat de un tânăr cu o alcoolemie de 0,89 la Greoni VIDEO

Un accident de circulație care se putea termina tragic a avut loc astă-noapte pe drumul național ce leagă Oraviţa de Reșița, pe DN 57 în apropierea comunei Ghreoni.

După ce a băut bine și s-a distrat cu câțiva prieteni la Oravița, un tânăr din satul Greoni, a urcat în autoturismul propriu și așa băut s-a pus la volanul autovehiculului. Drumul lui a fost de vreo 10 km, după carte, la o curbă ușoară, s-a înfipt cu autoturismul în capul de pod de peste pârâul Ciudanovița.

Martorii care au ajuns primii la locul accidentului nu s-au prea putut înțelege cu șoferul. La început, oamenii au crezut că tânărul vorbește greu din cauza accidentului – unii spun că ar fi zburat prin parbriz, dar apropiindu-se de el, au simțit un damf de alcool.


Între timp, la fața locului a sosit o ambulanță, un echipaj al pompierilor militari de la Oravița și un echipaj de poliție. Tânărul a refuzat deplasarea la spital, dar nu a putut să-i refuze pe polițiștii care l-au invitat să sufle puțin în aparatul etilotest. Aparatul a arătat o alcoolemie de 0,89. Tânărul a fost invitat la spitalul din Oravița pentru a i se recolta probe biologice.

Pe numele acestuia a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice în stare de ebrietate.

Comentarii

comentarii