Accident în cap de pod pe DN57 provocat de un tânăr cu o alcoolemie de 0,89 la Greoni VIDEO

Un accident de circulație care se putea termina tragic a avut loc astă-noapte pe drumul național ce leagă Oraviţa de Reșița, pe DN 57 în apropierea comunei Ghreoni.

După ce a băut bine și s-a distrat cu câțiva prieteni la Oravița, un tânăr din satul Greoni, a urcat în autoturismul propriu și așa băut s-a pus la volanul autovehiculului. Drumul lui a fost de vreo 10 km, după carte, la o curbă ușoară, s-a înfipt cu autoturismul în capul de pod de peste pârâul Ciudanovița.

Martorii care au ajuns primii la locul accidentului nu s-au prea putut înțelege cu șoferul. La început, oamenii au crezut că tânărul vorbește greu din cauza accidentului – unii spun că ar fi zburat prin parbriz, dar apropiindu-se de el, au simțit un damf de alcool.


Între timp, la fața locului a sosit o ambulanță, un echipaj al pompierilor militari de la Oravița și un echipaj de poliție. Tânărul a refuzat deplasarea la spital, dar nu a putut să-i refuze pe polițiștii care l-au invitat să sufle puțin în aparatul etilotest. Aparatul a arătat o alcoolemie de 0,89. Tânărul a fost invitat la spitalul din Oravița pentru a i se recolta probe biologice.

Pe numele acestuia a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice în stare de ebrietate.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.