ACCIDENT IN DIRECT BMW Facut Praf De O Alfa Romeo La Coltan VIDEO

Grav accident de circulaţie pe DN58B, drum ce leagă Reşita de Timişoara. Accidentul a avut loc în dreptul localităţii Coltan pe o porţiune de drum perfect dreaptă. Un autoturism marca Alfa Romeo Giulia de fabricație 2017 s-a angajat în depăşirea unei coloane de maşini. Neasigurându-se corespunzător, în timpul manevrei de depăşire, autoturismul a acroşat spatele unui BMW care circulă regulamentar. ATENTIE LA IMAGINI!

Iata ce spune tanarul şofer ajuns victimă din cauya neatenţiei altui participant la traficul rutier: ,,În altă ordine de idei, puteam în fracțiune de scundă să nu mai fim, dacă nu se simțea mâna lui Dumnezeu, putea fi critica și așa pot spune ca personale din autoturism au urmări … care nu vor pieri toate acele lucruri simțite in acel moment! Măcar legea sa fie aplicată având o expertiza in detaliu cu privire la cele întâmplate și sa se implice la nivel de dreptate Poliția romană! Drumuri bune!,,

Impactul a schimbat traiectoria autoturismului care a ajuns în șanțul din marginea brumului, după care a intrat pe contrasens şi s-a oprit. În autoturism se aflau 3 tineri – şoferul şi doi pasageri – din Reşita care se îndrepta spre Timișoara. Toți trei au fost preluați de echipajele de ambulanță sosite la fața locului după ce alți șoferi i-au scos din mașina și au sunat la 112. Maşina a fost grav avariată fiind bună acum doar pentru piese de schimb sau fier vechi.

Traficul a fost oprit pe un sens mai bine de o oră, în zonă circulându-se dirijat de către un poliţist. Șoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatul este negativ. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă.

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.