Accident la Caransebeș cu urmărire prin oraș și șofer băut VIDEO

Un șofer băut, urmărit de mașinile poliției, a pierdut controlul volanului și a intrat în peretele unei fântâni arteziene. Aseară, în Municipiul Caransebeș, polițiștii au desfășurat o acțiune de patrulare și supraveghere a traficului rutier. La intersecția cu Reșița, se aflau mai multe echipaje de poliție ce efectuau o acțiune de control. La un moment dat, unul dintre polițiști a observat cum un autoturism ce rula spre pod, la vederea echipajelor de poliție, șoferul a întors brusc pe pod, trecând peste marcajul rutier cu linia dublă continuă.

Un echipaj de poliție a plecat în urmărirea acestuia. Șoferul nu a vrut să oprească și a urmat o urmărire ca în filme prin oraș. Cursa a continuat pănă în una dintre cele mai intens circulate intersecții ale municipiului – intersecția semaforizată din zona liceului pedagogic.

Șoferul a pătruns în intersecție de pe strada C.D. Loga (dinspre parcul Dragalina) spre strada Cetății, doar că fântâna arteziana i-a stat în cale și a lovit-o. Doar norocul a făcut ca nimeni să nu traverseze în acel moment pe trecea de pietoni.

Dacă fântâna arteziană a scăpat doar cu câteva zgârieturi, nu la fel se poate spune și despre mașina.  Din fericire în urma accidentului nu au existat victime. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat că avea o alcoolemie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident la Caransebeș cu urmărire prin oraș și șofer băut VIDEO

Comments are closed.