Accident mortal după un plonjon cu mașina de vreo 50 de metri VIDEO

Un bărbat de aproximativ 45 de ani din Caransebeș, și-a pierdut aseară viața într-un grav accident de circulație. Aflat la bordul unui autoturism Alfa Romeo cu numere roșii, bărbatul efectiv a zburat vreo 50 de m după care, mașina a aterizat în camp cu roțile în sus. Martorii spun că autoturismul avea o viteză foarte mare – cel puțin 200 km la oră, în momentul în care a lovit în plin sensul giratoriu. Acesta a acționat ca o trambulină și a proiectat mașina în aer.


Pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeș, au fost solicitați să intervină pentru a scoate trupul bărbatului de sub autovehicul și să preîntâmpine izbucnirea unui incendiu deoarece din motor și rezervor, se scurgeau uleiul și benzină. S-a intervenit de urgență cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, la locul accidentului sosind și un echipaj SAJ și unul IPJ.


Echipajele de intervenție ajunse la locul accidentului au descarcerat și extras victima din autoturism, un bărbat în vârstă de aprox. 45 ani, aflat în stare de inconștientă și prezentând traumatisme și leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat, din păcate, decesul acesteia.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident mortal după un plonjon cu mașina de vreo 50 de metri VIDEO

Comentariile sunt închise.