Accident mortal pe DN 6 la Sadova Veche pe ploaie si carosabil alunecos VIDEO

Accident mortal pe DN 6 la Sadova Veche pe ploaie si carosabil alunecos. Aseară, în Caraș Severin pe DN 6, în afara localității Sadova Veche, s-a produs un accident rutier, soldat cu două victime, în următoarele împrejurări:

În timp ce un bărbat de 48 de ani conducea un autotren, din direcția Caransebeș către Orșova, pe DN 6, la km 435+250m, nu ar fi adaptat viteza de deplasare. Evenimentul s-a produs în condiții de carosabil ud, pe o pantă și în curbă deosebit de periculoasă la dreapta. Șoferul a pierdut controlul asupra autotirului. Autovehicolul a derapat spre stânga sensului de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulemantar de un bărbat de 53 de ani. Lângă el se afla o pasageră.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea pasagerei de 41 de ani.

Accident mortal pe DN 6 la Sadova Veche pe ploaie si carosabil alunecos. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc tragicul eveniment.

Comentarii

comentarii